Khamis, Mei 21, 2009

Dunia Zulkifly Yasin

Inilah dunia Zulkifly Yasin (Zoy) xikmpj8789 - studio LSB 3A. Beliau telah berkahwin dengan Nuraini Abdullah (Rockie) xikmpj8789 - studio LSB 3B dan di kurniakan 4 orang anak, 1 lelaki & 3 perempuan. Untuk mengetahui lagi perkembangan beliau, bolehlah hubungi di :

e-mail : jebat1299@gmail.com
Tel : 012-9237749

Tambah lagi Juky...Go Juky Go!!!



Ini pula keluarga Marzuki Mohd Hashim (xikmpj8789-LSB3A).
Beliau telah berkahwin pada bulan Jun'1996 dan dikurniakan 4 orang anak lelaki. Anak pertama dan keduanya adalah kembar. Sekarang beliau sedang menunggu kelahiran anaknya yang ke 5.
Anak apakah agaknya......???
Ingin hubungi beliau untuk mengetahui perkembangan selanjutnya....?

Sila Hubungi :Marzuki Mohd Hashim (juky)
e-mail : juky05@gmail.com
web : http://members.tripod.com/~JUKY/ikm/myikm.htm
web : http://xikmpj.juky.via.my/
web : http://cerminmuka.wordpress.com/
Tel : 017-3525860

Rabu, Mei 20, 2009

Tan'im Harun


Inilah keluarga Tan'im Harun (xikmpj8789 - LSB3A).
Isterinya ialah Norfisah Johar (ximkpj8990 - LRB2A). Keluarga bahagia ini sekarang menetap di Setapak, Kuala Lumpur.
Jika ingin mengetahui lebih lanjut bolehlah hubungi beliau di no:
(Tan'im Harun) naim - 012 6992763 atau email ke tanaimharun@yahoo.com
(Norfisah Johar) nofee - 012 6544720 atau email ke nofee_68@yahoo.com

Isnin, Mei 18, 2009

Norzimah Zakaria (LRB3C)


Ok....kali ini saya perkenalkan pula xikmpj.8789 yang pernah menuntut di studio LRB3C. Beliau yang di maksudkan adalah Norzimah Zakaria yang sekarang ini sedang bertugas di Saba Consultant Sdn. Bhd. Suaminya bernama Ir Mustafa Bin Berahim, bertugas di Konsultant Proses Sdn. Bhd sebagai director di syarikat tersebut. Beliau juga di kurniakan 3 orang anak lelaki yang berusia 14, 9 & 4 tahun. Sekarang beliau menetap di Subang 2.
Hubungi beliau di no. berikut :-
+60192644201 (hp)
+60378474569 (res)
+60378474000 (off)

Jumaat, Mei 08, 2009

LSB 3C X-IKMPJ8789


Inilah studio LSB 3C bagi sessi Julai'87-Jun'89 yang glamour ketika itu dengan tenaga pengajar yang amat 'understanding' iaitu En. Hashim.
Studio ini di huni oleh:-
(Duduk dari kiri)
Ramlah, Anida, Aida, Norhayati, Hajar, Oein, Zack, Faridah & Jahariah.
(Berdiri dari kiri)
Shahran, Shamsul, Ismail, Yusri, En. Hashim, Fakar, Afzal & Joseph.


Rabu, Mei 06, 2009

Dua teruna sedang mencari Janda


Lihatlah dua teruna ini yang sedang mencari janda... Tak tahu kenapalah.... kemaruk nak berbini lagi satu agaknya...
Isk!!!..apa lah... Ni kisah Rahman & Naim yang pergi Camping di Janda Baik, Pahang. Seronok nampaknya keadaan di sana. Rasa rugi jugak kerana tak dapat menyertai bersama mereka. Mungkin nanti kita akan rancangkan masa yang sesuai untuk kita bercamping lagi...mungkin di Batang Kali, itu antara cadangan Rahman akan datang melalui chatingnya dalam skype. Kalau ada sesiapa yang nak cadangkan untuk kita-kita menghirup udara nyaman di air terjun bolehlah beri komen di ruangan yang saya sediakan ini.

Kak Yang Menghidapi Luekimia


Satu lagi berita yang memilukan di muatkan dalam blog ini iaitu
bekas pelatih IKMPJ sessi Jan'87-Dec'88 jurusan Lukisan Seni Bina (A).Beliau yang di maksudkan adalah Pn. Fariza Mohamad (Yang) yang berasal dari Taiping, Perak. Beliau juga adalah isteri kepada En. Mohd Fauzli Moktar (BPP) yang belajar di studio yang sama semasa di IKMPJ dulu. Mengikut maklumat yang saya terima bahawa Pn. Fariza Mohamad ini telah mengidapi penyakit luekimia ini sejak tahun lepas lagi.
Berikut adalah petikan chating di antara Pn. Zarina Ahmad (zrnaila) dengan Abd. Rahman Hassan (R'man) :
zrnaila: (handshake) ......nak tanya.....kenal tak ngan kak yang (fariza) isteri fazli ( ketua BPP- kalau tak salah)........
zrnaila: kak yang tu kena sakit leukimia dari last year lagi......
R'man: ya ke..sy tk kenal tp kalu tgok wjh dia kenal kot..dia senior kita ke
zrnaila: dia senior 1 semester jer.......satu kelas ngan fazli tu ha.....
zrnaila: fazli kenal kan????
R'man: fzli kenal..
R'man: mana dpt berita ni na
zrnaila: ada abang kat opis ni .......dulu satu opis ngan kak yang........
zrnaila: dia dapat berita ni dari anak buah dia yang sekarang ni satu opis ngan kak yang.



Dan menurut Aida (Bai)...kak yang ni tinggal di wangsa maju sek. 1



aida: zu.... kak yang sakit leukimia..... rumah dia kat wangsa maju sek. 1

Jika ada apa-apa maklumat terbaru yang kenkawan dapat tentang Pn. Fariza Mohamad (Yang) ini, bolehlah komen kat ruangan ini.

Ingin hubungi beliau :-



Fariza Mohamad H/P : 019-278 0070
Mohd Fauzli Moktar : H/P : 013-394 9991