Khamis, November 27, 2008

Mencari Ahmad Nazzar Hussien


Ahmad Nazzar Hussien yang terselit di antara dua adik angkat perempuannya itu sedang di cari oleh kawan-kawan di blog ini. Beliau berasal dari Seberang Perai, Pulau Pinang....dan tidak dapat di kesan sejak keluar dari IKMPJ Julai 1989 hingga sekarang. Jika ada sesiapa yang mengenali beliau dan tahu tentang keadaan beliau, bolehlah bagi komen di ruangan ini. Harapan agar pengunjung blog ini akan dapat membantu mengesan kawan kami yang telah sekian lama menghilang dari pandangan kami....Hanya gambar saja yang menjadi ingatan.

Rabu, November 26, 2008

Reunion xikmpj8890


Reunion xikmpj8889 yang di adakan pada tahun lepas di rumah Pak Dean. Yang aku kenal kat sini cuma isteri Mihar je...yaitu Hasleezan (Yang). Tapi yang lain tengok macam kenal, tapi nama tak tahu. Kenapa Mihar tak de dalam gambar ni ye?

Isnin, November 24, 2008

Zurina Din


Inilah dia Zurina Bt. Din (xikmpj8789 Studio LSB 3B) yang bekerja di KLC di Pandan Indah, sama office dengan Zaniza. Zurina telah berkahwin dan suaminya bekerja di Mikuni Malaysia di Petaling Jaya dan mempunyai cahaya mata 3 orang.
Contact Zurina:-
skype id: zurina bt din
email : anautanaji@yahoo.com

Jumaat, November 21, 2008

LRB 3C ikmpj8789


Tak tahu apa yang nak aku ceritakan lagi kat ruang ini....
Terlalu banyak kontrovesi yang tercetus....
Tak pe...aku lupakan saja masalah itu...
Biarkanlah ianya berlalu begitu saja...
Tanpa komen apa-apa.....
Cerita pasal Norzimah (Gee)pulak laa.....
Mengikut kata gee di chatbox ini dia sekarang kerja di Saba Consultant Sdn. Bhd.
Untuk pengetahuan semua Gee ini ada mengidap sejenis penyakit...
Meh kita ikuti apa yang Gee katakan :-
gee: maap la kenkawan... geografi dulu dpt cangkul tu yang tak tau peta malaysia..... buat pengetahuan kenkawan gee pun tak berapa sihat, ada hyperthyroidism. Sekrg tgh follow up dgn SJMC dan ambil ubat
gee: Gee ambil ubat carbimazole neomercazole every day, tapi dah nak beransur pulih.... TSH dan T4 dah ok cuma T3 ada masalah lagi. Reading agak rendah lagi
gee: Every month ambil darah.... dulupun 1996 ada masalah kidney, sekrg

gee: dah ok... Alhamdulillah pulih sepenuhnya, selama sethn setgh ambil steroid. Tuhan masih ber peluang untuk hidup lagi.