Selasa, Oktober 28, 2008

Beraya Di Rumah Terbuka


Pada hari sabtu yang lepas hanya Zainal Abidin B. Abdul Rahman (X-IKM LSB-B) yang sempat aku bertemu, sebab kawan-kawan lain tidak dapat menghadirkan diri di atas masalah masing-masing dan mempunyai berbagai alasan.
Seronok jugak lah rumah terbuka Fazilawatie ni. Dia buat di Dewan Cita Kondominium berdekatan dengan swimming pool dan play ground membuatkan anak2 yang kita bawa tidak merasa bosan. Makanan yang di hidangkan mewah sekali...Sate, Lemang, Nasi Tomato, Kek pelbagai, A.B.C., dan banyak lagi....tak ingat dek aku ni...
Dapatlah berborak ngan Bidin ni....dia baru lepas konvo di Uitm. Sekarang dia kerja di Autoventure Mando Sdn. Bhd. di Meru Klang sebagai Production Executive.
Contact no : 012-3965159
Email: arnavh@tm.net.my

Tentang Fazilawati pulak dia telah kehilangan suami tersayang yang telah meninggal 4 tahun yang lepas kerana masalah usus. Dia hanya ada seorang saja anak lelaki yang telah berumur 14 tahun. Kalau nak hubungi beliau bolehlah di no : 012-2504332.

Di rumah terbuka Rahman pulak aku hanya jumpa dengan Tan'im sekeluarga saja. Ramai saudara Rahman yang turut hadir. Agak bz gak Rahman nak layan tetamu. Yang gembira anak-anak lah sebab dapat duit raya bila nak balik tu..


Jumaat, Oktober 17, 2008

Jemputan Rumah Terbuka Rahman


Abd. Rahman Hassan (X-IKMPJ 8789)

Menjemput kawan-kawan yang mengenalinya untuk hadir ke majlis rumah terbuka yang di adakan pada :-

Tarikh: 26.10.2008 (Hari Ahad)
Masa : 2:00pm - 6:00pm
Alamat : B-7-3, Kondo Danau Murni, Jalan 1/109F,
Taman Desa, Kuala Lumpur.

Jemputan Rumah Terbuka Fazilawati


Fazilawati Abd. Rahman (X-IKMPJ 87-89)


Menjemput member2 yang mengenalinya datang ke jamuan rumah terbuka hari raya aidil fitri di rumahnya di Cita Damansara Kondominium, pada:-

Hari: Sabtu
Tarikh : 25.10.2008
Jam : 2pm - 7pm
Tempat : Swimming Pool Terrace, Blok B,
Cita Condo, Jalan PJU3/27,
Sunway Damansara, Petaling Jaya,
Selangor.
Keterangan Lanjut Boleh Hubungi Zarina Ahmad Di No. : 019-3729026